vineri, 1 aprilie 2011

Comandati un singur catalog, si il veti primi gratuit

Ce este Ladys Metropolitan?
Ladys comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Ladys puteti castiga un comision echivalent cu 25% din
vanzarile dvs.
 De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.
 
Daca inscrieti si alte persoane in retea dvs primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza:
 
- nivelul 1 – 10%,

- nivelul 2 –   5%,

- nivelul 3 – 2.5%,                  

- nivelul 4 – 1.25%,

- nivelul 5 -  0.62%


Din vanzarile dumneavoastra de cel putin 100 de lei si un comision de pana la 33% daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de coordonator. Acest statul inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei comenzi intr-o luna .

Avantajele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

Oferim produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.