vineri, 1 aprilie 2011

Oferta cosmetice ieftine de la Ladys

Cosmetice ieftine si o calitate excelenta.Va puteti crea un cont pe Cosmetice Ladys online  absolut gratuit .
Odata inscris beneficiati de 25% reducere fata de pretul de catalog .Transportul este gratuit prin Posta Romana oriunde in tara pentru comenzi de minim 100 de lei ,sau prin curierat rapid contra unei taxe de 7.5 lei in tara si gratuit in
Bucuresti.Pentru comenzi mai mici de 100 de lei se percep taxe de ambalare si expediere.
Este foarte important ca dupa ce ati primit si achitat comanda online de la Ladys sa confirmati acest lucru. Factura primita este insotita si cu o lista pe care se afla un cod. Intrati in contul dumneavoastra si folositi acel cod pentru a confirma comanda. Daca nu confirmati comanda pana cand nu se inchide circuitul de comanda si se proceseaza plata la Ladys nu veti putea face alta comanda. Cu alte cuvinte: daca nu confrmati comanda cu ajutorul codului pe care l-ati primit o perioada veti avea contul blocat si nu veti putea face alta comanda Ladys online.
     
Pentru a deveni colaborator Ladys prin cosmetice Ladys online aveti 2 variante:

  1. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant  prin cosmetice Ladys online si comandati catalogul Ladys pe care il primiti gratuit in cutia postala.
  2. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant completand formularul de inscriere si apoi comandati produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.
   Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.
 
Cum pot castiga din vanzari directe?
   Folositi catalogul Ladys pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys. Castig imediat de 33%. De exemplu: pentru o comanda de 133 RON primiti reducere de 25%. Alte exemple:
  - Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei
  - Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei
  - Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei
  Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe produse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!
 
   Daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de coordonator. Acest statul inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei comenzi intr-o luna
Important: daca stiti ca nu veti ridica comanda NU PLASATI COMANDA. Pentru ca:
1. Neridicarea comenzii duce la anularea contului dumneavoastra si nu mai aveti acces la cosmetice Ladys online.
2. Reprezentantul care v-a inscris va fi penalizat, va plati cheluielile de posta si de returnare a comenzii; nu uitati ca reprezentantul care v-a inscris are acces la datele dv. de cont si va poate suna oricand.