vineri, 1 aprilie 2011

Produsele Ladys

Produsele Ladys sunt de calitate si accesibile.




Deodorante :Gama de cosmetice Ladys contine si deodorante si antiperspirante ,produse de o calitate foarte buna si esenta de durata.
Produse pentru ingrijirea parului: balsam de par ce revitalizeaza parul ,gel de par pentru o coafura perfecta ,fixativ ce ofera parului fixare dinamica si stralucire,spuma profesionala cu fixare puternica,masca ce hraneste intensiv firul de par,sampoane pentru par viguros si o piele a capului sanatoasa,solutii pentru modelarea parului,tratamente pentru intretinerea parului,vopsea de par ce hrăneşte părul în aceeaşi măsură în care îl colorează.
Creme: veti gasi o gama variata de creme cosmetice :pentru ten,de corp,pentru sani,creme demachiante,deasemenea mai gasiti si discuri demachiante ,lotiuni demachiante,crema contur de ochi,creme depigmentare,creme masca,creme de maini si de picioare,creme epilatoare,toate de o calitate excelenta si la preturi accesibile.
Produse pentru  ten: aceste produse confera tenului luminozitate si confort,
perle pentru  fata,batoane corectoare care ascund si corecteaza imperfectiunile tenului,farduri de
obraz,fonduri de ten,creme de zi si creme de noapte ce hidrateaza ,catifeleaza si regenereaza tenul,sa oprim timpul in loc cu cremele antirid de la Ladys care au un sistem avansat pentru corectarea semnelor de imbatranire,geluri de curatare,geluri exfoliere,masti regenerante,lotiuni pentru curatarea tenului,spuma de fata,lotiuni antiacneice.
 Machiaj:Buze-luciu de buze pentru buze stralucitoare,balsam de buze ce hidrateaza si previne craparea buzelor,creioane de buze cu o formula hidratanta si rezistenta ,rujurile sunt cremoase si de aceea se aplica usor conferind hidratare intensa si culoare de durata.
Ochi-rimel rezistent la apa ce confera extra volum genelor si nu le incarca excesiv,creioane contur pentru ochi,creioane pentru sprancene,farduri multicolore pentru pleoape cu putere de acoperire perfecta si culoare rezistenta,tus pentru pleoape,tus lichid pentru conturul ochilor.
Unghii-pentru maini perfect ingrijite si o manichiura impecabila este lacul de unghii de la Ladys cu textura si nuante bogate ce se aplica rapid si uniform,oja rezistenta,intaritor de unghii pentru unghii casante si fortifiate,ulei pentru uscare rapida.

Alte produse Ladys:Bijuterii placate cu argint ,produse de machiaj precum:fond de ten,rujuri ,rimeluri,luciuri de buze etc.,lacuri de unghii,sapunuri,produse pentru copii,absorbante,produse de ingrijire zilnica ,produse de ingrijire pentru barbati si multe alte produse de o calitate extraordinara si un pret accesibil.

Pentru a afla mai in detaliu despre produsele Ladys mergeti la pagina "Produse".